Bahçeli: O amirallerin rütbeleri sökülsün, emekli maaşları kesilsin
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli 103 amirale sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir.

Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir" dedi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli 103 amirale sert tepki gösterdi. Darbe imalı bildiri ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, "103 emekli amiralin ortak imzalı yayımlamış oldukları anti demokratik ve tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi Milliyetçi Hareket Partisi nefretle lanetlemekte ve reddetmektedir. Bu kapsamda partimizin görüşü olarak derhal alınması gereken önlemler şu şekildedir:
Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Açıklanan bildirinin çok yönlü adli ve idari soruşturması yapılmalıdır.
Ayrıca 103 vesayetçi amiralin imzasıyla yayımlanan bildirinin arkası ve önü kararlılıkla araştırılmalı, bu rezaletin içinde kimlerin olduğu tevsik ve tespit edilmelidir.Konu vatandır, konu demokrasidir, konu milli iradedir.Taviz veya gecikmenin bedeli hiç kuşkusuz ağır olacaktır.
DHA
-
Meral Akşener: Patates, soğan güle güle Erdoğan
favorite0visibility16 -
Reuters’tan Berat Albayrak ve kabine değişikliği İddiası
favorite0visibility16 -
Gazeteci Mehmet Tezkan: Erdoğan'ın hedefi 2033
favorite0visibility16 -
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını o dört formülden biri belirleyecek
favorite0visibility17
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder