Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörsüz Türkiye Hedefimize Adım Adım İlerliyoruz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadelesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörsüz Türkiye hedefimizi inşallah tüm unsurlarıyla kuvveden fiile çıkardığımızda bu ülkenin önünde artık kimse duramayacak." ifadelerini kullandı.

Geçmişte darbecilerden FETÖ’ye ve diğer terör örgütlerine kadar ülkemize yönelik saldırılar karşısında yeterli refleks gösterilemediğini belirten Erdoğan, artık Türkiye’nin her alanda güçlü ve etkili bir konumda olduğunu vurguladı.
"Güçlü ve Dirayetli Türkiye"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik, siyasi ve sosyal kalkınmasına engel olan zincirleri kırmak için mücadele ettiklerini belirterek, “Bugün her alanda güçlü, kudretli, müessir ve kolu uzun bir Türkiye var. Hangi adımı atıyorsak, Türkiye’nin ve Türk milletinin istikbali için atıyoruz.” dedi.
Özellikle şehit yakınları ve gazilere seslenen Erdoğan, son dönemdeki gelişmelerin bu perspektiften değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
"Operasyonlarımız Son Terörist Etkisiz Hale Getirilene Kadar Sürecek"
Terörle mücadelede Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada en güçlü, kabiliyetli ve dirayetli ülke olduğunu belirten Erdoğan, “Şayet verilen sözler tutulmaz, süreç oyalamaya, göz boyamaya veya isim değiştirerek bildiğini okumaya dönüşürse günah bizden gider. Hâlen devam eden operasyonlarımızı, gerekiyorsa taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmadan, son teröristi etkisiz hale getirene kadar sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
"Türkiye Bu Toprakların Hancısıdır"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin binlerce yıldır bu topraklarda olduğunu vurgulayarak, “Biz bu bölgenin hancısıyız, terör örgütlerini destekleyen emperyalist güçler ise yolcusudur. Onlar çıkarları değiştiğinde bölgeden çekildiğinde, baş başa kalacağımızı kimse unutmasın.” dedi.
Türkiye’nin ulusal güvenliğini korumak adına tüm önlemleri almaya devam edeceğini belirten Erdoğan, terörle mücadelede kararlılığın süreceğini bir kez daha yineledi.
-
Özel'in TRT çağrısına Bahçeli'den yeşil ışık
favorite0visibility90 -
İmamoğlu'ndan Gençlere Mesaj: “Şafak Baskınları Tarihe Karışacak”
favorite0visibility91 -
Özel Canlı Yayında Konuştu! Erdoğan'ın O Çağrılarına Yanıt Verdi
favorite0visibility45 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti
favorite0visibility44
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder