İnce'den Akşener açıklaması
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le yaptıkları görüşmeye dair açıklamalarda bulundu. İnce, "Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra onu linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret.” dedi.
Muharrem İnce, tv100'de katıldığı canlı yayında Meral Akşener ile olan görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Meral Akşener ile basına kapalı olan görüşmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra onu linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret.”
YEREL SEÇİMDE İŞBİRLİĞİ OLACAK MI?
Erdoğan Aktaş’ın “Yerel seçimle ilgili işbirliği konuşması oldu mu?” sorusuna da yanıt veren İnce, “İşbirliği konuşması olmadı ama kaygılarımı ilettim. 2019’da İmamoğlu’nun şansı bugünle kıyasladığımızda daha fazlaydı. Halbuki şimdi fazla olması lazımdı ama bence 2019’da şansı daha fazlaydı. Amacım burada bir eleştiri yapmak değil.” dedi.
Birgün
-
İYİ Parti’nin Antalya adayı belli oldu
favorite0visibility21 -
Bu kez de Bakan Ali Yerlikaya’yı tehdit etti
favorite0visibility22 -
Atilla Kart’ın ‘mühürsüz oy ve referandum’ iddialarına yanıt
favorite0visibility18 -
Ersan Şen'den Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak açıklama
favorite0visibility20
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder