Oto Galericiler İsyan Etti: "Meslek Bitme Noktasına Geldi"
Oto galericiler, son dönemde yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle isyan ediyor. Galericiler, yüksek fiyattan aldıkları araçların ellerinde kaldığını ve müşterilere fiyat vermekte zorlandıklarını belirtiyorlar.
Galericilerin Şikayetleri:
Galericiler, vatandaşlardan yüksek fiyattan aldıkları araçların ellerinde kaldığını ve bu durumun ciddi mali kayıplara yol açtığını dile getiriyorlar. Müşterilere fiyat verdiklerini, ancak iki gün sonra müşterilerin fiyatları düşürdüğünü ifade ediyorlar. Bu durum, galericilerin satış yapmasını neredeyse imkansız hale getiriyor. Noterlerin bomboş olduğunu ve kimseye araç satamadıklarını vurgulayan galericiler, piyasanın durgunluğundan şikayetçi. Galericiler, böyle devam ederse galericilik mesleğinin tamamen biteceğini ve sektörde büyük bir çöküş yaşanacağını öngörüyorlar.
Bir galerici, durumu şu sözlerle özetledi: "Vatandaşlar bize yüksek fiyattan araç sattı ve hepsi elimizde patladı. Müşteriye fiyat veriyoruz, iki gün sonra gelip yine fiyat düşürüyor. Noterler bomboş, kimseye araba satamıyoruz. Böyle giderse galericilik mesleği diye bir şey kalmayacak."
Oto galericiler, yetkililerden ve sektör temsilcilerinden destek bekliyor. Sektörün yeniden canlanması ve galericilerin sorunlarının çözülmesi için acil önlemler alınması gerektiğini belirtiyorlar.
-
Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Zam!
favorite0visibility132 -
Avrasya Tüneli Geçiş Ücretlerine Zam
favorite0visibility151 -
TCDD Taşımacılık AŞ’den Tren Biletlerine Zam
favorite0visibility148 -
Barınma Krizi Derinleşiyor: Aidatlar Kiralarla Yarışıyor
favorite0visibility75
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder