Özel'den İzmir'deki Elektrik Akımına Kapılma Olayına Sert Tepki
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği trajik olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"İzmir'de dün yaşanan sağanak yağışta elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. 21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor. İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır."
Özel, yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ettiklerini belirterek, "Bir daha benzer acılar yaşanmasın diye tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir. Sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.
Olay, İzmir'de meydana gelen sağanak yağış sırasında iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
-
Özel'in TRT çağrısına Bahçeli'den yeşil ışık
favorite0visibility113 -
İmamoğlu'ndan Gençlere Mesaj: “Şafak Baskınları Tarihe Karışacak”
favorite0visibility112 -
Özel Canlı Yayında Konuştu! Erdoğan'ın O Çağrılarına Yanıt Verdi
favorite0visibility64 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti
favorite0visibility60
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder