Yeni Düzenleme yolda. 60 ve 65 yaş üstü vatandaşlar bilet parası ödeyecek
Şehir içi toplu taşıma araçlarından indirimli ya da ücretsiz yararlanan 60 ve 65 yaş üstü vatandaşların mesai yoğunluğunun yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde bilet parası ödemelerini zorunlu hale sokacak yeni bir yasa geliyor.

AK Parti tarafından hazırlanan; emlak vergilerine, suya, çevre temizlik vergisine, konut sigortasına ve Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne çeşitli oranlarda zam yapılmasını öngören taslak düzenlemeden 60 yaş üstü vatandaşların şehir içi seyahatlerine yönelik yeni düzenleme geliyor.
Sözcü'nün haberine göre, yakında Meclis'e sunulması beklenen taslak düzenlemenin yasalaşması halinde mesai başlangıç ve bitiş saatlerine yakın saatlerde 60 ve 65 yaş üstü vatandaşlar bu araçlara indirimli ya da ücretsiz binemeyecek. Bu araçları zorunlu olarak kullanmaları gerektiğinde ise 'tam bilet' parası ödeyecekler.
Posta
-
Meteoroloji'den sağanak ve sıcaklık uyarısı
favorite0visibility106 -
Sağanak yağış etkili olacak, sıcaklıklar artacak
favorite0visibility86 -
Deprem Bilimci Ercan: Deprem Nasıl Gelir?
favorite0visibility66 -
Meteoroloji'den Bazı İllere Yağış Uyarı
favorite0visibility73
-
0
-
0
-
0
-
0
-
0
- 0 Yorum
-
Yorumu Gönder